Ακίνδυνος Γκίκας, προσωπική ιστοσελίδα
Akindynos Gkikas, personal web pageAkindynos Gkikas Biography


Akindynos Gkikas was born in Piraeus and graduated from Drama School of National Theater of Greece.

He was a member of George Michailidis’ “Open Theater”  (1987 -1993) and took part in the plays: “Tempest” (Shakespeare),  “Pelican” & “The bond and the link” (Strindberg), “Three sisters” (Chekhov), “Frogs” (Aristophanes) - Epidaurus 1990, “Anthi” Andreyev, “Athens by rain” (G. Michailidis), “Hamlet” (Shakespeare) & “The blue bird” (Maeterlinck).

He cooperated with Jenny Fotiou’s Pedagogical Scene (with the Vastardis’ troupe ‘Thimeli’ and Messalas’ ‘Modern Theater’) on the plays: “Lysistrata” & “Birds” (Aristophanes) - Epidaurus 1991.

Διαβάστε περισσότερα

Ακίνδυνος Γκίκας Βιογραφικό


Ακίνδυνος ΓκίκαςΓεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
Ως ηθοποιός, από το 1987 μέχρι το 1993 ανήκε στο δυναμικό του Ανοιχτού Θεάτρου του Γιώργου Μιχαηλίδη και πήρε μέρος στις παραστάσεις του «Τρικυμία» του Σαίξπηρ (Σεβαστιανός), «Πελεκάνος» και «Δεσμά» του Αυγ. Στρίντμπεργκ, «Τρεις αδελφές» του Ά. Τσέχωφ (Ροντέ), «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (Ηρακλής) για τα Επιδαύρεια 1990, «Ανθή» του Αντρέγιεφ, «Η Αθήνα μετά την βροχή» του Γ. Μιχαηλίδη, «Άμλετ» του Σαίξπηρ (Λαέρτης) και «Γαλάζιο πουλί» του Μ. Μέτερλινκ (Σκύλος).

 Συνεργάστηκε με την Παιδαγωγική Σκηνή της Τζένης Φωτίου, με τον Θίασο Θυμέλη του Ν. Βασταρδή και με το Μοντέρνο Θέατρο του Γ. Μεσάλα στα έργα του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» (Αριστοφάνης) και «Όρνιθες» (Χρησμολόγος) για τα Επιδαύρεια 1991......

 

Διαβάστε περισσότερα

[1]
Item 1 of 1 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα

Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του
Πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να ευχαριστήσω για την δημιουργία αυτού του site. Πρώτα απ' όλα την Πέννυ Σαμαρά και τον Στέλιο Ασμαργιανάκη. Χωρίς αυτούς τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα υπήρχε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και στον Τάσο Χατζηπανάγο για την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα logos. Να μην ξεχάσω επίσης την Αφροδίτη Αντωνάκη και την Ερατώ Μπολιάρη.
Ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα του Stage Radio

Είσοδος Χρήστη

Χρήστης:

Κωδικός:

Αποθύκευση στοιχείων

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Δεν έχετε εγγραφεί; Εγγραφή!

Τυχαία εικόνα
Τυχαία εικόνα από τη gallery