Ακίνδυνος Γκίκας, προσωπική ιστοσελίδα
Akindynos Gkikas, personal web page
Ανακοινώσεις

Κάτι ψήνεται ?.

Πολύ σύντομα μεγάλες εκπλήξεις γέλιου από το site μας, σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε όλοι.
Καλό Καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις:24/09/2010

Εγώ, Ο Απαισιότατος - Despicable Me

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές, της νέας ταινίας της Universal, Εγώ, Ο Απαισιότατος (Despicable Me).

Στούς πρώτους ρόλους τις φωνές τους δανίζουν οι ηθοποιοί, Γιάννης Ζουγανέλης (Γκρού), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Βέκτορ), Κώστας Τσάκωνας, Ιωάννα Μιχαλά, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δημήτρης Μενούνος και οι μικρές Βασιλική Σούτη, Μυρτώ Ορφανάκου και Ελένη Βογιατζάκη.

Δημοσιεύτηκε στις:04/07/2010

Camp Rock 2 "Η τελευτάια συναυλία"

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές  στο Studio Sierra του δεύτερου μέρους της πολύ αγαπητής ταινίας της Disney "Camp Rock" με τίτλο "Μουσική-κατασκήνωση 2 η τελευταία συναυλία". Η ταινία θα βγεί σε DVD και θα παιχτεί στο Disney Channel τον Σεπτέμβρη του 2010.

Η σκηνοθεσία είναι του Ακίνδυνου Γκίκα.

Τις φωνές τους δανίζουν οι ηθοποιοί: Αφριδίτη Αντωνάκη (Μίτσι), Γιώργος Λεβέντης (Σέϊν), Θοδωρής Τσάκωνας (Νέϊτ), Παναγιώτης Φιλιππέος (Τζέϊσον), Σοφία Τσάκα (Κόνι), Γεωργία Ανεστοπούλου (Κέϊτλιν), Μαρλέν Σαϊτη (Πέγκυ), Κατερίνα Τσάβαλου (Έλλα), Φρειδερίκη Φίλη (Τές), Ανδρέας Ευαγγελάτος (Μπράουν), Ηλίας Ζερβός (Αξελ), Μάρα Δαρμουσλή (Ντέϊνα), Στέλιος Ψαρουδάκης (Λουκ), Νικόλας Παναηλίδης (Μπάρον), Νίκος Σταθάκης (Σάντερ), Δήμητρα Μητροπούλου (Τζορτζίνα), Ηρακλής Κωστάκης, Ζωή Κατσάτου, Άννα Δοξαστάκη, Νίκος Γεωργίου.

Camp Rock 2

Δημοσιεύτηκε στις:10/05/2010

Η Αθήνα μετά την βροχή

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι πρόβες για την θεατρική παράσταση "Η Αθήνα μετά την βροχή" του Γιώργου Μιχαηλίδη, σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα.

Δημοσιεύτηκε στις:26/03/2010

prev [1] [2] [3] [4] [5] next
Items 13 - 16 of 19 displayed.

Πίσω στην Κεντρική σελίδα

Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του
Πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να ευχαριστήσω για την δημιουργία αυτού του site. Πρώτα απ' όλα την Πέννυ Σαμαρά και τον Στέλιο Ασμαργιανάκη. Χωρίς αυτούς τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα υπήρχε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και στον Τάσο Χατζηπανάγο για την καταπληκτική δουλειά που έκανε στα logos. Να μην ξεχάσω επίσης την Αφροδίτη Αντωνάκη και την Ερατώ Μπολιάρη.
Ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα του Stage Radio

Είσοδος Χρήστη

Χρήστης:

Κωδικός:

Αποθύκευση στοιχείων

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Δεν έχετε εγγραφεί; Εγγραφή!

Τυχαία εικόνα
Τυχαία εικόνα από τη gallery